Focus Wider

Fotografie & Video: van concept tot oplevering

Focus Wider sponsort Vier de Liefde 12-12-12

Op 12 december 2012 organiseren Ontdekeenkasteel.nl en Bruid & Bruidegom Magazine hét trouwevent van het jaar; Vier de Liefde 12-12-12. Er zullen op deze laatst mogelijke ‘triple double digit’ huwelijksdatum 12 bruidsparen op 12 kastelen in 12 provincies om 12.12 uur trouwen. Voor de provincie Gelderland is Focus Wider als videograaf betrokken bij dit bijzondere trouwevent.

Vier de liefde 12-12-12

Focus Wider sponsort Vier de liefde 12-12-12

Hun achtergrond hebben alle bruidsparen met elkaar gemeen. Zij zijn allen klant bij de Voedselbank. Voor alle twaalf provincies is een trouwlustig koppel geselecteerd dat elkaar het jawoord zal geven.

De bruidsparen hebben allemaal een bijzondere achtergrond en dat maakt 12-12-’12 een nog meer betekenisvolle dag. De gunfactor is bij alle bruidsparen groot. Dit mooie maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land. ”Als gespecialiseerd bedrijf in cinematische videografie voelden we ons direct geroepen aan dit initiatief ondersteuning te bieden en er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven”.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Volg Vier de Liefde 12-12-‘12 via www.ontdekeenkasteel.nl/vierdeliefde of www.bruidenbruidegom.nl/vierdeliefde

LINKborrel 9 dec 2011 – Rene Froger

Om 16:00 uur was Brasserie Vleuterweide al druk bezet. Na de welkomsttoespraak barstte het feest los. Topper René Froger trad op voor zo’n 250 gasten. Daarna ging men volop aan het netwerken, feesten en aan het genieten van de lekkere hapjes en drankjes. Uiteraard was de LINKborrel DJ ook weer van de partij en maakte het feest compleet. Om 20.00 uur werd Brasserie Vleuterweide snel omgebouwd en schoven de gasten aan tafel voor een heerlijk diner.
[tubepress video=’33683849′ description=’true’ length=’true’ theme=’vimeo’ descriptionLimit=’0′ embeddedHeight=”390″ embeddedWidth=”690″]
Focus Wider werkte aan dit event mee in de vorm van sponsoring en verzorgde de videoregistratie. De video is zoals gebruikelijk bij Focus Wider nabewerkt om het geheel een bijzondere stijl mee te geven.

Bruiloft Simon en Paulien 23 juni 2011

Op 23 juni hebben Gerwin Koudijs en Didier Hartong gedurende de hele dag opnames gemaakt van de bruiloft van Simon en Paulien.

Hiervan is een lange versie (ongeveer 20 minuten) gemaakt. Daarnaast is er ook een korte versie gemaakt die hieronder te zien is (highlights edit).

Het was een geweldige dag op mooie locaties. Wij wensen Simon en Paulien al het geluk van de wereld.

[tubepress video=’28572181′ description=’true’ length=’true’ theme=’vimeo’ descriptionLimit=’0′ embeddedHeight=”390″ embeddedWidth=”690″]

Marryoke – Sander en Rianne

Een marryoke is een videoclip van je bruiloft. Als bruidspaar kiezen jullie een nummer uit waarop je zelf en alle gasten op je bruiloft een stukje gaan playbacken. Een leuke en spontane manier om die mooie dag te vieren. Een optie is om de video dezelfde dag te laten editen om deze bijvoorbeeld op het feest te tonen. Zo kunnen je gasten allemaal zien wat er die dag is gebeurd en zien je gasten direct het resultaat.

Focus Wider doet het camerawerk en de montage, Els Jellema van Marryoke.nl zal met jullie de voorbereiding op zich nemen en is op de dag zelf ook aanwezig als regisseur. Els heeft reeds veel ervaring op dit gebied met het maken van lipdubs (zie MaakEenLipdub.nl , wat qua organisatie en voorbereiding vergelijkbaar is aan de marryoke.

Kijk voor meer informatie en boekingen op: Marryoke.nl .

Hier kun je de Marryoke bekijken:

Marryoke Sander en Rianne

LINKborrel XL Jazz editie 23-09-2011

LINKborrel; de nieuwe, trendy en culinaire vrijdagmiddagborrel. TGIF!! LINKborrel is een maandelijks event. Deze luxe vrijdagmiddagborrel is een fantastische manier om de drukke werkweek af te sluiten. Deze keer is er flink uitgepakt met de eerste LINKborrel XL Jazz editie. Kasteel de Haar bij Haarzuilens was het podium voor dit gezellige netwerk evenement. Focus Wider registreerde de middag en avond.

[tubepress video=’29821875′ description=’true’ length=’true’ theme=’vimeo’ descriptionLimit=’0′ embeddedHeight=”390″ embeddedWidth=”690″]

LINKborrel 26 augustus 2011

Op 26 augustus 2011 heeft FocusWider een event registratie van de LINKborrel gemaakt. LINKborrel is de hippe stadsborrel @Brasserie Vleuterweide. TGIF!! LINKborrel is een maandelijks event. Deze luxe vrijdagmiddagborrel is een fantastische manier om de drukke werkweek af te sluiten. Focus Wider sponsort LINKborrel.

[tubepress video=’28541443′ description=’true’ length=’true’ theme=’vimeo’ descriptionLimit=’0′ embeddedHeight=”390″ embeddedWidth=”690″]