Focus Wider

Fotografie & Video: van concept tot oplevering

Focus Wider sponsort Vier de Liefde 12-12-12

 

Op 12 december 2012 organiseren Ontdekeenkasteel.nl en Bruid & Bruidegom Magazine hét trouwevent van het jaar; Vier de Liefde 12-12-12. Er zullen op deze laatst mogelijke ‘triple double digit’ huwelijksdatum 12 bruidsparen op 12 kastelen in 12 provincies om 12.12 uur trouwen. Voor de provincie Gelderland is Focus Wider als videograaf betrokken bij dit bijzondere trouwevent.

Vier de liefde 12-12-12

Focus Wider sponsort Vier de liefde 12-12-12

Hun achtergrond hebben alle bruidsparen met elkaar gemeen. Zij zijn allen klant bij de Voedselbank. Voor alle twaalf provincies is een trouwlustig koppel geselecteerd dat elkaar het jawoord zal geven.

De bruidsparen hebben allemaal een bijzondere achtergrond en dat maakt 12-12-’12 een nog meer betekenisvolle dag. De gunfactor is bij alle bruidsparen groot. Dit mooie maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land. ”Als gespecialiseerd bedrijf in cinematische videografie voelden we ons direct geroepen aan dit initiatief ondersteuning te bieden en er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven”.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen? Volg Vier de Liefde 12-12-‘12 via www.ontdekeenkasteel.nl/vierdeliefde of www.bruidenbruidegom.nl/vierdeliefde